Munstergeleen

Onze nieuwe regisseur

Met trots presenteren wij onze nieuwe regisseur, zij stelt zich zelf voor:

Mag ik mij even voorstellen.
Ik ben Marij Walczak en woon in Munstergeleen.
Velen van jullie zullen mij waarschijnlijk kennen, aangezien mijn toneelroots bij Speelgroep Pancratius liggen.
In 1999 ben ik bij de speelgroep gestart als hulp jeugdopleiding, welke groepen ik na enkele jaren heb overgenomen en zelf ben gaan regisseren. Ook heb ik in een aantal volwassen stukken van de speelgroep, als actrice, meegespeeld én heb ik later een drietal toneelstukken van de volwassenen geregisseerd.
Als bestuurslid was ik ook actief, met name als secretaris en later als voorzitter.
Ik mag wel zeggen dat Speelgroep Pancratius een beetje een kindje van mij is.
Na veel ervaring opgedaan te hebben als regisseur bij andere toneelverenigingen werd ik nú gevraagd deze club te regisseren. Hier heb ik dan ook direct volmondig “ja” op gezegd. Het lijkt mij hartstikke leuk met deze club te werken.
Gedurende het komende repetitieproces wil ik de spelers kennis laten maken met mijn manier van regisseren en ik weet zeker dat wij over een aantal maanden een geweldig stuk voor jullie op de planken zullen brengen.
Ik wil jullie dan ook van harte welkom heten tijdens de volgende voorstellingen van Speelgroep Pancratius Munstergeleen.

One Response to Onze nieuwe regisseur

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

SponsorKliks, gratis sponsoren!


Lipdub

In samenwerking met Mediauitjes hebben wij een super Lipdub opgenomen.
Klik hier voor het filmpje.


Nieuws

Social Media
Visit Us On FacebookVisit Us On Instagram